Befason Haradinaj, ja vendimin që mori 1 javë pasi dha dorëheqje

Neni 95.5 i Kushtetutës thotë se me dorëheqjen e kryeministrit, qeveria që udhëheq ai ose ajo, rrëzohet e tëra.

“Nëse Kryeministri jep dorëheqjen ose për arsye të tjera, posti i tij/saj mbetet i lirë, Qeveria bie dhe Presidenti i Republikës së Kosovës, në konsultim me partitë politike ose koalicionin që ka fituar shumicën në Kuvend, mandaton kandidatin e ri, për të formuar Qeverinë”, thotë Neni 95.5 i Kushtetutës së Kosovës..Per me teper binduni vet duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *