VV idhnohet me LDK-në, kjo është arsyeja

Zyrtari për media i VV Arlind Manxhuka me anë të një statusi në Facebook ka theksuar se Lëvizja Vetëvendosje, ndryshe nga LDK nuk i takon udhëheqësit dhe patericave të PAN.“Për dallim nga LDK Lëvizja nuk i takon udhëheqësit dhe patericat e PAN-it. VETËVENDOSJE!”shkruan Manxhuka .

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *